Ventura-FIGC; mbyllet perfundimisht historia, zgjidhet kontrata

Raportet mes Federates Italiane te Futbollit dhe Xhanpiero Ventures shkeputen perfundimisht. Italiani tashme nuk eshte me ne borderone e qeverise se futbollit italian pasi me ne fund u zgjidh edhe kontrata qe i mbante lidhur mes tyre.

Ventura u shkarkua nga roli i trajnerit te perfaqesuese te Italise pasi deshtoi ne tentativen per t’u kualifikuar ne Boterorin e Rusise. Kontrata e tij me FIGC ishte pikerisht deri ne 2018, me opsion rinovimin automatik deri ne 2020 ne rast kualifikimi ne Boteror, diçka qe ne realitet nuk ndodhi.

Sfidanti.al