E pamundur për t’u besuar: Dibala nuk e njeh Mino Raiolën?

Në një situatë të caktuar që u krijua, futbollisti i Juventusit, Dibala, tha se ai nuk e dinte se kush është Mino Raiola. Pyetjes së një gazetari drejtuar Dibalës se Mino Raiola ka thënë se ai, në fund të sezonit, do të shkojë te Siti, Junajtdi ose Celsi, ai iu përgjigj, duke thënë: “Kush është ky Mino Raiola?”.

Askush nuk e priste një përgjigje të tillë dhe, nëse kjo e vërtetë ose një përgjigje ironike e Dibalës, ju, gjykojeni vetë.

Sfidanti.al