Mirë hallet që ka Italia e Spaletit, po ky Deshampi nga na “mbiu”

Sikur nuk i mjaftojnë hallet që ka vetë përfaqësuesja  e Italisë që tani drejtohet nga trajneri  Spaleti, edhe trajneri Deshamp i Francës i lëshon një shigjetë plot helm. Në një intervistë në gazetën L’ Equipe , Deshamp , trajneri i France që është një ndër favoritet për  të fituar garën në Kontinetit Europian, ka deklaruar:

“ Italia, Anglia, Spanja dhe Danimarka ishin të favorizuara në Europianin e kaluar sepse i luajtën ndeshjet në grupe në shtëpitë e tyre dhe kjo vendosi jo pak në përfundimin e truneut .,.”

Sfidanti.al