Gjermania kërkon titullin e 4-ët europian, por nuk harron “turpin e Tiranës”!

E përditshmja “Bild” shkruan në mënyrë triumfale, me kolonën opinioniste të analistit Alfred Draksler. “Është koha për titullin e katërt europian” është titulli, dhe pavarësisht se skuadra e Joakim Lëvit nuk ka bindur plotësisht deri tani, sërish shpresat mbeten. Gjermania e ka fituar Kampionatin Europian në 1972 (në foto), besohet në kohën kur kishte skuadrën

Vazhdoni leximin →