Intervistë imagjinare me trajnerin Starova

Nëse do të bëhej një klasifikim për trajnerin më të dashur pranë presidentëve,  nuk ka dyshim se ai quhet Sulejman Starova. Edhe nofka “Bobi” është një përkedheli e merituar  nga të qënurit ndryshe me kolegët e tjerë. Bile, për kujtesë, Starova ka dhënë një assist për të qënë presidenti Duka në fronin e futbollit, atëherë

Vazhdoni leximin →

Intervistë imagjinare me presidentin Duka

Kur “mbreti” driblon edhe… trukimet! Dikush, një nga njerëzit besnikë të presidentit të futbollit, Armando Duka, ka bërë një pyetje: “Përse bëni takime imagjinare me  presidentin, kur ai është  tepër i prekshëm”.  Përgjigja mu duk bindëse dhe lakonike: “ Kur Duka jep intervista reale, pyetjet dhe përgjigjet janë pronë e tij, kurse në intervistat imagjinare,

Vazhdoni leximin →