Edhe Mesi duket se po dorëzohet për ardhjen e Nejmarit

Gjatë verës u bë nxitësi kryesor i transferimit të madh, por dështoi. Doli “huq” Barcelona, por edhe Lionel Mesi me dëshirën për të marrë sërish Nejmarin, dhe braziliani mbeti në Paris, ndërsa argjentinasi duket se është dorëzuar përfundimisht. Kapiteni katalanas pohoi se do të jetë shumë e vështirë që Nejmar të vijë sërish në “Kamp

Vazhdoni leximin →