Mbyllja e futbollit, në Shqipëri ndoshta ishte e tepërt…

Pikërisht kështu filloi mbyllja, si në këtë foto, me protagonistët që përshëndeteshin me njëri-tjetrin duke takuar grushtet dhe mbajtur distancë. Pra futbolli humbi një herë përqafimin, një element të rëndësishëm pothuajse sa edhe goli, ndërsa në fund u mbyll në shtëpi, gjëja më e shëmtuar që mund t’i ndodhë një loje që është krijuar vetëm

Vazhdoni leximin →