Seria A nuk dorëzohet: Sezonin do ta përfundojmë këtë vit!

Në lojë janë interesa të mëdha financiare, por është edhe çështje psikologjike. Në një vend si Italia, të goditur më shumë se të gjithë nga epidemia, kërkohen mesazhe pozitive, dhe një të tillë e dha Liga e klubeve të Serisë A. Shoqata i dërgoi klubeve një shënim ku deklarohej se synimi mbetet të përfundohet sezoni

Vazhdoni leximin →