Serie A, na ishte njëherë faktori fushë….

‘Muret e shtëpisë’ janë shembur, në Serinë A italiane faktori fushë nuk ekziston më, ose në rastin më të mirë ka gjithnjë e më pak rëndësi dhe këtë e thonë shifrat; pas 23 javëve është barazuar rekordi absolute I pikëve në transfertë të vendosur në sezonin 2017/18 me 306 dhe në 11 ndeshjet e fundit

Vazhdoni leximin →