Antonio Konte i zemëruar me kryesinë e Interit!

Trajneri i ri i Interit, Antonio Konte, gjatë turneut aziatik zhvilloi një takim me krerët e klubit, midis tyre, edhe me drejtorin e madh, Bepe Marota. Shqetësimi më i madh i Kontes ka lidhje me atë se kryesia e klubit dhe pronarët kinezë të tij nuk po ia përmbushin atij kërkesat lidhur me përforcimet e

Vazhdoni leximin →