Barcelona refuzon 300 milionë euro për ndërrimin e emrit “Kamp Nou”!

Njerëzit që drejtojnë Barcelonën morën një ofertë shumë tunduese për ndërrimin e emrit të stadiumit “Kamp Nou” që do t’i sillte klubit 300 milionë euro. Por, megjithëse u zhvilluan disa bisedime, kryesia e klubit katalonjas e refuzoi ofertën. Pikërisht, mediumi gjigant “Mediapro” ofroi 300 milionë euro që t’ia ndërronte emrin stadiumut dhe t’i vinte një

Vazhdoni leximin →