Kaljari, Lady Nainggolan: Periudha ime më e errët

Ishte data 11 korrik kur Klaudia Lai, bashkëshortja e futbollistit të Kaljarit, Raxha Naingolan, nisi trajtimin me kemioterapi. Tani pas 2 muajsh, ajo shfryn në Instagram me antë të një postimi. ‘Një foto bardhezi për të treguar historinë time, për të ndaluar gjithcka e menjëherë, për të kujtuar një moment të vecantë, periudhën më të

Vazhdoni leximin →

Serie A, Kaljari bllokohet nga protesta e barinjve

Në Sardenja barinjtë janë hedhur në protestë për shkak të cmimit të qumështit, një ngjarje që përfshin edhe futbollin. Në fakt një pjesë e tyre iu drejtua qendrës stërvitore të Kaljarit duke kërkuar që të flasin me futbollistët dhe drejtuesit e klubit duke bllokuar hyrjen e saj me automjetet e tyre. Kishte nga ata që

Vazhdoni leximin →