Dikur ishin shokë, Hënes nuk lejon Brajtnerin në stadium!

Në vitet 70-të ishin shokët më të ngushtë që mund të bëheshin, siç e tregon edhe kjo foto emblematike e atyre kohëve të çlirëta. Uli Hënes dhe Paul Brajtner përbënin dyshen e pandashme të Bajernit dhe të Gjermanisë Perëndimore, djem që ndanin dhomën së bashku në grumbullim, dhe që festonin të përqafuar çdo trofe të

Vazhdoni leximin →