Formula 1 humbet pistat legjendare të SPA-së e Suzukës?

Botërori i Formula 1 sapo ka filluar, por  shqetësimet për kalendarin e vitit 2019 nuk i lënë të qetë drejtuesit e Liberty Medias. Kampionati më i rëndësishëm i garave automobilistike rrezikon të humbasë dy prej pistave legjendare të tij dhe bëhet fjalë për atë të SPA në Belgjikë dhe të Suzukës në Japoni. problemi qëndron

Vazhdoni leximin →