Anglia e Kroacia në delir, besim i plotë për fitoren në gjysmëfinale!

Ndoshta nuk kishin besuar të ishin këtu deri tani. Tifozët anglezë kanë qenë gjithnjë optimistë, janë quajtur shpesh edhe arrogant, veçse kjo Angli I kishte bërë me zemër. Sidoqoftë, kombëtarja e shpikësve të futbollit është në gjysmëfinale dhe publiku anglez, në Samarë, në Londër apo kudo qoftë, është në delir. Trajneri Garet Sauthgejt po ashtu

Vazhdoni leximin →