Sa dhimbje në sfondin e historisë së shkëlqyer të Dani Alveshit!

Teto Ollga thoshte dikur tek filmi i famshëm “Zonja nga qyteti”, se fshatarët “kanë shitur gomerët dhe kanë blerë biçikleta”. Dani Alvesh është një nga këta fshatarë që nuk iu desh të shiste asgjë, përveç talentit për arritur tek blerja e ndonjë aeroplani, helikopteri, jahti apo shtëpie superluksoze. Ylli brazilian gjithsesi nuk i ka harruar

Vazhdoni leximin →