UEFA trembet për Championsin, por 3 gushti ndoshta është shpejt!

Kritika për Belgjikën ishte e ashpër, pra që vendosi ta anulonte kampionatin për fare, veçse shqetësimi më imadh është për Ligën e Kampionëve dhe për ligat kryesore të Europës. Presidenti iUEFA-s, Aleksandër Çeferin, itrajtoi këto tema në një intervistë për televizionin gjerman, “ZDF”, duke theksuar se ka vendosur një afat-kufi për finalen e Championsit. “Nëse

Vazhdoni leximin →