Festë për Nejmarin, por Paris SG ka harruar si fitohet!

Kohët e fundit, Paris SG nuk kishte shumë për të festuar. Edhe titulli kampion i fituar dy javë më parë, u duk si një gëzim i vogël në një atmosferë të përgjithshme zie, ndërsa thuajse artificiale po duken edhe gëzimi dhe reklama për golin numër 50 që Nejmar shënoi me fanelën kuqeblu. Klubi parizien u

Vazhdoni leximin →