“Felpsi i Ri”, Dreseli thyen një tjetër rekord botëror të legjendës

Është sërish amerikan dhe pritet të jetë triumfatori i viteve që vijnë. Keleb Dresel (Caeleb Dressel), i mbiquajtur “Majkëll Felpsi” i ri, theu një tjetër rekord botëror të legjendës së notit, në kampionatin botëror që po zhvillohet në Kinë. Notari 22-vjeçar rrëzoi rekordin e vjetër të Felpsit në 100 metra delfin me kohën 49”50, ndërsa

Vazhdoni leximin →