Nga Superkupa e Europës në Shkup, tek kondicionerët e “Feti Borovës”

Mban emrin e njërit prej legjendave të sportit shqiptar, por nuk është ende e denjë për të. Salla e rikonstruktuar e lojrave me dorë në ish-kompleksin Dinamo, “Feti Borova”, vazhdon të presë ndeshje ndërkombëtare pa kondicioner!!! E provoi edhe Austria atë që kombëtarja shqiptare e basketbollit e ka provuar më parë, ashtu si edhe kombëtaret

Vazhdoni leximin →

“Gjithçka bëhet për tifozët”, vërtet edhe në Mejuedhër-Mekgregor?!

Një formulë stampë e sportit profesionist thotë se “gjithçka bëhet për tifozët”. Natyrisht, aktorët në arenë japin spektakël që miliona spektatorë e telespektatorë të kënaqen, por gjithnjë kjo e ka një çmim, madje shpesh herë tepër të lartë. Një nga shembujt që tregon sërish se shprehja e duhur do të ishte “sporti profesionist është biznes

Vazhdoni leximin →

Shqipëria moderne e sportit, pa pistë atletike, pa sallë shahu për kampionët!

Kur e morën kazmën në duar për të shkatërruar “Qemal Stafën” në mendje kishin vetëm futbollin. Thanë se do të ndërtojnë një stadium të shkëlqyer për kombëtaren dhe për skuadrat e kryeqytetit. Deri këtu në rregull, por rreth e rrotull fushës së futbollit të “Qemal Stafës” ishte një pistë me tartan, e vetmja në kryeqytet.

Vazhdoni leximin →