Efekti “Mesi”, gazeta “Marka” vendos rekordin historik me 11.5 milionë lexues!

Kurrë nuk kishte ndodhur një gjë e tillë dhe nuk  dihet nëse do të ndodhë sërish. E përditshmja spanjolle “Marka” vendosi një rekord të jashtëzakonshëm, një rekord historik të sajin  në internet, pasi faqen e saj e ndoqën  rreth 11.5 milionë lexues në momentin që ajo dha njoftimin eksluziv se Lionel Mesi do të largohej nga Barcelona,  si dhe pak më vonë kur u botua njoftimi  zyrtar i klubit katalanas. Asnjëherë më parë,  “Marka” nuk  kishte arritur në këto nivele, me plot 11 463 619 lexues në një moment të caktuar dhe  i tillë është efekti i lojtarit më të mirë të botës,  Lionel Mesi.

Sfidanti.al