Edhe Zidani qenka kandidat i fortë për stolin e Brazilit

Janë thënë shumë emra dhe ndonëse nuk ka nxitim sërish një zgjedhje duhet bërë. Brazili ka mbetur pa trajner që pas dorëheqjes së Tites, ndërsa debati është i ashpër në vendin e madh amerikanolatin lidhur me pasaportën e teknikut të ardhshëm. Ka pasur shumë sugjerime se ai mund të jetë i huaj, pasi dolën në

Vazhdoni leximin →