Më i mirë si playmaker: Stef Këri apo Mexhik Xhonson?

Kur flet Majkell Xhordan, do të thotë se diçka nuk është duke shkuar në rregull.  Xhordan nuk është tipi i baskbetbollistit që  ka dëshirë të bëj debat  kur “NBA hap petkat”. Kohët e fundit, është hapur një debat se cili mes Stef Kërit dhe Mexhik Xhonsonit është playmakeri më i mirë në të gjithë kohët. 

Vazhdoni leximin →

Mexhik Xhonson: Vetëm Abdul-Xhabari kishte presionin e Lebronit!

Është një ish-yll dhe një ish-drejtues i Lejkërsave, pra sot duhet ta mbrojë superyllin e sotëm edhe për shkak të fanelës që vesh. Lebron Xhejms është gjithashtu një basketbollist i Lejkërsave, dhe Mexhik Xhonsoni do të donte që ai të fitonte titullin për t’i dhënë më shumë lavdi klubit nga Kalifornia. Gjithsesi, Mexhiku veçon diçka

Vazhdoni leximin →

Basketboll, të gjithë shqiptarët humbasin

Shqiptarët e basketbollit, madje në të dy anët e kufinjve, nuk kanë mundur të shkëlqejnë në ditën europiane. Tirana që është pjesë e një projekti rindërtimi dhe merr pjesë në aktivitetin më modest, Ligën Ballkanike, e ka humbur ndeshjen e dytë në transfertën maqedonase, kundër MKK Feni Industrial, me rezultatin e thellë 98 – 57.

Vazhdoni leximin →