Formula 1, shuhet Max Mosley, ish presidenti i FIA

Ndërron jetë në moshën 81 vjecare, Max Mosley, një personazh kontrovers që rreth mesit të viteve 70 themeloi me Berni Ecclestone dhe ‘ambasadorë’ të tjerë britanikë FOCA (Formula One Constructors’ Association). Ishte një personazh kyc edhe në ‘luftën’ mes skuderive britanike dhe legalistëve Ferrari, Renault dhe Alfa Romeo. Në vitin 1993 Mosley mori vendin e

Vazhdoni leximin →