Ouen-Shirer; ping-pong deklaratash për…Njukasëll

Njukasëll bëhet ‘mollë sherri’ në rrjetet sociale mes Majkëll Ouen dhe Alan Shirer. Gjithcka nis nga një frazë e përdorur nga ish futbollisti i përfaqësueses anglez në librin e tij ‘Reboot-My Life, my Time’ ku shprehu pendesën e tij për kalimin e tij te Njukasëll në vitin 2005, një aventurë që zgjati 4 vjet me

Vazhdoni leximin →