Cila do të jetë zgjedhja e futbollit rus, Europa apo Azia?!

Për momentin ka vetëm diskutime konfidenciale brenda për brenda, jo një diskutim të përgjithshëm në nivel zyrtar. Gjithsesi, përjashtimi që UEFA i bëri klubeve ruse për sezonin 2022-2023, bashkë me dënimin e ekipit kombëtar në Kupën e Botës dhe në Ligën e Europës, kanë shkaktuar zemërim të madh në vend, ndjenjë që e shprehu një

Vazhdoni leximin →

Rusia synon të organizojë Europianin e vitit 2028 ose 2032!

Lufta vazhdon dhe nuk dihet sesa kohë do të vazhdojë, ndërsa “mallkimet” për shtetin moskovit nuk kanë të reshtur, të paktën në atë pjesë të botës që quhet “Perëndim”. Gjithsesi, Rusia është (ende) pjesë e kësaj pjese të rruzullit, dhe synon që të fitojë të drejtën për organizimin e Kampionatit Europian të futbollit të vitit

Vazhdoni leximin →