Alba, Buskets dhe Roberto, ulin rrogat me 25 për qind tek Barcelona

Presidenti Zhoan Laporta nuk mund të pësojë vetëm humbje, ndonëse ajo që ndodhi me Lionel Mesin është një katastrofë. Gjithsesi, “teqeja” vlen më shumë se “dervishët”, ndaj edhe tek Barcelona ka qenë edhe pas argjentinasit. Detyra e parë e Laportës ishte ulja e rrogave të lojtarëve për të rregulluar bilancin financiar të klubit. Lajmet janë

Vazhdoni leximin →