Batuta e Ed Prodanit: Tifozëve u hiqnin monedhat jashtë, ua jepnin në stadium!

Ka qenë Sekretar i Përgjithshëm i Federatës, ndërsa informacionin e ka të “bollshëm”. Eduard Prodani tregon me ironi mënyrën sesi u menaxhua ndeshja e kombëtares ndaj Polonisë në “Arenën Air Albania”, ku edhe ndodhi incidenti i famshëm i shisheve me ujë mbi kokat e lojtarëve polakë. “Kontrolli jashtë stadiumit ishte i rreptë, – tha ai,

Vazhdoni leximin →

Kjo FSHF-ja.. na ndezi “dritat e qelisë”, dhe na fiku ato të Europës!

Sa herë që flet Prodani në ekran, “çunat” e FSHF-së, sipas zakonit të ishi-it që “spiunon” sistemin,  ndezin ndonjë qiri në kujtim të ditëve.. kur të gjithë uleshin në gjunjë para të madhit. Ish-sekretari, mu  në këto momente sikleti kur pjella e Asamblesë s’paska “prindër”,  vë dorën mbi plagën e mavijosur të dosjeve. Që Federata

Vazhdoni leximin →