Politika ndihmon Bundesligën, 25 000 tifozë në stadiume!

“Drita jeshile” u ndez nga autoritetet dhe futbolli mund të festojë. Gjithçka do të varet nga niveli i infektueshmërisë nëpër qytete dhe Lande të veçanta, por gjithsesi krerët e senatit dhe të kancelarive të Landeve u dakordësuan këtë të martë. Arenat mund të shfrytëzohen deri në 50 për qind të kapacitetit, ndonëse numri maksimal i

Vazhdoni leximin →