Nejmari: Kundër meje hodhën bukë, lëng portokali,… mund të haja drekë!

Në ndeshjen e fundit derbi të kampionatit francez, të zhvilluar në “Velodrom” mes Olimpikut të Marsejës dhe PSZH-së (2-2), ndodhën disa skena të papëlqyera, pasi tifozët marsejas, kur Nejmari ekzekutonte korne, hodhën në drejtim të tij gjithçka që kishin në dorë, bukë, lengje frutash, etj. Mbas ndeshjes, u prononcua edhe vetë Nejmari që tha se,

Vazhdoni leximin →