“Lojërat le të fillojnë”, ceremoni madhështore në Tokio për më pak se … 1000 vetë!

Kaq ishin të pranishëm në Stadiumin Olimpik të kryeqytetit të Japonisë, që të gjithë “dinjitarë”, pra zyrtarë të llojeve dhe rangjeve të ndryshme, ndërsa u krye ceremonia e hapjes se Lojrave Olimpike. Pas shumë polemikave dhe pas një viti shtyrjeje, më në fund Olimpiada në Tokio nisi, edhe pse disa nga garat sportive kishin filluar

Vazhdoni leximin →