Bundesliga pret një tjetër Bekenbauer, nipin Luka!

Është vetëm 18 vjeç dhe ka kaluar me sukses provën tek Hanoveri. Quhet Luka Bekenbauer, dhe mediat gjermane sqarojnë menjëherë se është nipi i “Perandorit” Franc Bekenbauer. Trajneri Horst Helt (Heldt) e lavdëron Lukën. “Ishte një javë e mirë prove, tashmë të dyja palët e njohin mirë njëra-tjetrën”. Luka Bekenbauer u stërvit, sidomos i vëzhguar

Vazhdoni leximin →