Tek ne humbësit janë “fitimtarë”, në Ganë shkarkohen .. trajnerët e Kombëtareve

Dikur, për të ngushëlluar veten që s’ishim të fundit, thonim me krenari: “ S’jemi  në Afrikë..”. Në këto momente, modeli që duhet të ndjekim  për t’i dhënë jetë futbollit kombëtar..është  tamam Afrika! Presidenti i Federatës të Futbollit të Ganës, Kurt Okraku,  që është zgjedhur  në muajin tetor,  ka bërë një “revolucion spastrues”,  pasi  shkarkoi  gjithë 

Vazhdoni leximin →

Haleluja! FSHF, “xhelati” që dënonte stadiumet, gjen.. popull për të mbushur Arenën

Haleluja! FSHF ditka edhe të mbushë stadiume, pasi deri tani ka treguar  vetëm talentin për t’i boshatisur ato.  “Elbasan Arena” është  bërë skena e një eksperimenti të suksesshëm  në ndeshjen lilipute të Shpresave tona dhe asaj të Estonisë, pasi zyrtarët me”fërshëllimën”  premierë  arritën të grumbullonin afro 5000 vetë në një arenë të mbushur.. më shumë

Vazhdoni leximin →