Myrto Uzuni është lojtari më i vlefshëm i Ligës së Dytë së Spanjës

“Transfermarkti” zakonisht ka një “metër” të vetin për të matur. Shpesh ndodh që vlerësimi që kjo faqe e specializuar i jep kartonëve të futbollistëve nuk përputhet me atë që kërkojnë klubet apo që mund të ndodhë në të vërtetë. Gjithsesi, “transfermarkti” është faqja më e respektueshme që jep vlerat e kartonëve në futbollin profesionist dhe

Vazhdoni leximin →

Akuzon Havier Tebas: Premier Liga, një kampionat i dopuar!

Jo të gjithë janë dakord me shpenzimet e çmendura të klubeve të Premier Ligës. Madje ka nga ata që hedhin akuza të rënda për mënyrën se si menaxhohen klubet anglezë nga ana financiare. Një prej tyre është presidenti i La Liga, Havier Tebas, i cili nuk përdor lojëra fjalësh për të përshkruar rekordin e vendosur

Vazhdoni leximin →