Totenhemi është gati që të shkarkojë Antonio Konten

Sulmi ndaj lojtarëve të tij ishte i jashtëzakonshëm, pre njeriu që nuk dëshiron të vazhdojë më në detyrë, dhe që nuk ka besim se mund të arrijë sukses aty ku është. i tillë Antonio Konte, që kritikoi ashpër futbollistët e tij për egoizëm dhe mungesë të mentalitetit fitues, ndërsa presidenti i Totenhemit, Daniel Levi, po

Vazhdoni leximin →