Pekin 2022, kina I përgjigjet SHBA: Komuniteti ndërkombëtar nuk do të lejojë bojkotin

‘Politizimi i Sportit do të dëmtojë shpirtin e Kartës Olimpike dhe interesat e sportistëe të të gjithë vendeve. Komuniteti ndërkombëtar, duke përfshirë edhe Komitetin Olimpik Amerikan nuk do ta pranojë’. Kjo është ajo që deklaroi zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme Kineze, Zhao Lijian duke iu kundërpërgjigjur administratës Biden që bëri të ditur se është në

Vazhdoni leximin →

Britania pa futboll? Mund të kënaqet me Premier Ligën e Kinës!

Kampionatet e kontinentit të vjetër për momentin jetojnë vetëm “në letër”, pra vetëm nëpërmjet planeve që po skicohen për t’i rifilluar. Për çdo rast, dashamirësit europianë të futbollit, p.sh., ata në Britaninë e Madhe, mund të kënaqen me ndeshje direkte vetëm nëpërmjet një mundësie, duke ndjekur Premier Ligën e Kinës. Sezoni i ri ende nuk

Vazhdoni leximin →