Këlni siguron “spitalin Kovid” në një shkollë sportive!

Pasi dy futbollistë i dolën pozitivë dhe pas tronditjes së madhe, skuadra e Bundesligës ka vepruar shpejt. Drejtuesit e Këlnit kanë arritur të gjejnë një vend për karantinën e njerëzve të tyre, dhe siç raporton tabloidi “Bild”, bëhet fjalë për një shkollë sportive pranë kompleksit stërvitor. Lojtarët e skuadrës me simbolin e dhisë nuk është

Vazhdoni leximin →