Italia e futbollit e gjeti emrin e komanduar, Fabricini, tani mbetet..kriza!

Roberto Fabriccini është emëruar presidenti i komanduar i Federatës Italiane të Futbollit. Asambleja e Përgjithshme e këtij organizmi nuk arriti të zgjidhte presidentin dhe në këtë mënyrë detyra për të vendosur i kaloi drejtpërdrejtë Komitetit Olimpik. Ish lojtari i Milanit dhe përfaqësueses së kaltër, Alessandro Costacurta do të marrë rolin e zv. Presidentit, së bashku

Vazhdoni leximin →