Sa bukur flet Lila: Shoh anën sportive, pastaj atë financiare

Andi Lila nuk do të kthehet më te PAS Janina, keshtu  do të deklaronte këtë fakt, teksa e ardhmja tashmë mbetet në udhëkryq:  “Faktikisht është pak e veçantë se kthehem  nga Janina. Unë përveç marrëdhënieve sportive, ndërtoj edhe marrëdhënie sentimentale me njerëzit. Me ofruan një kontratë trevjeçare dhe të gjithë filluan të përloteshin kur i

Vazhdoni leximin →

Edhe Bajraktari në konkurrim për kreun e Federatës së Basketbollit të Maqedonisë

Ish-basketbollisti i njohur maqedonas Petar Naumoski po numëron ditët e tij të fundit në krye të Federatës së Basketbollit të Maqedonisë, ndërkohë që po merr formë konkrete numri i kandidatëve për ta trashëguar atë (Naumoskin) në krye të “shtëpisë” së basketbollit të Maqedonisë. Në këtë garë, një kandidaturë serioze është edhe Abdurahman Bajraktari që, tanimë,

Vazhdoni leximin →