PSG, Navas është portieri më i mirë i Ligue 1

Keylor Navas është zgjedhur portieri më i mirë i Ligue 1 nga Unioni i Futbollistëve Profesionistë në Francë. ‘Jam shumë i lumtur, falenderoj Zotin dhe të gjithë ata që më kanë votuar-ishin fjalët e portierit kostarikan-përpiqem të përmirësohem cdo sezon; kam pasur një vit shumë të mirë, më pëlqeu. U përpoqa të jap më të

Vazhdoni leximin →