Lorik Cana i jep shpresë Serisë A dhe bën homazh për ish-presidentin e Marsejës!

Ka luajtur në të dy vendet. Lorik Cana ishte futbollist i Lacios në Itali, dhe padyshim i Marsejës në Francë, ndërsa për mediat italiane flet për raportet e Shqipërisë me fqinjët. Ish-kapiteni i kombëtares shqiptare, e bën këtë në një intervistë për “tutomerkatouebin”, faqen e specializuar italiane për transferimet.  “Jam krenar për marrqëdhëniet mes Italisë

Vazhdoni leximin →