Arsenal, Inter e Siti refuzojnë miqësoret “përtej detit”, a do të jenë gati?!

Kovidi mbetet në ajër, dhe pas një Kampionati Europian që brodhi nëpër gjithë kontinentin, skuadrat e klubeve sikur po rezervohen. Nëse Belgjika apo Zvicra përshkuan mijëra kilometra për të luajtur ndeshjet e tyre, ekipet e kampionateve të ndryshme i kanë vënë vizën shumë prej detyrimeve të tilla. Arsenali dhe Interi i Milanos, për shembull, nuk

Vazhdoni leximin →