Ceferin: Anglezët gjithmonë ankohen, gjithnjë të pakënaqur

Presidenti I UEFA-s Aleksandar Ceferin, komentoi kritikat që janë bërë në drëjtim të tij lidhur me vendimin e “shtëpisë” evropiane të futbollit që finalja e Ligës së Evropës mes Çelsit dhe Arsenalit (4:1) të zhvillohej ne stadiumin e Bakus që, në fakt, nuk ishte i mbushur plot. “Anglezët këtë punë kanë, ata gjithmonë ankohen, gjithnjë

Vazhdoni leximin →