Juventusi, sa e vështirë qenka ndarja nga Alegri

Maks duket në metrat e fundit, ndoshta edhe i lodhur personalisht, por edhe i shtrydhur nga periudha shumë e vështirë e skuadrës dhe e klubit këtë sezon. Me dy dënime mbi shpinë (njërin të anuluar fillimisht), me pasiguri të jashtëzakonshme, me drejtues të dënuar dhe me shumë mungesa (Kieza, Pogba), Alegri e ka pasur shumë

Vazhdoni leximin →