Milani përmbys Torinon në Kupë, Ibra është thelbi i ndryshimit!

“Ja ku po lind dielli i Austerlicit”, tha Napoleoni përpara Betejës së Borodinos, pranë Moskës. Natyrisht, sot flasim për futboll jo për luftë, por tifozët e Milanit janë të lumtur dhe po thërrasin “ja ku po lind dielli i suksesit”. Mjaftoi mbërritja e Zllatan Ibrahimoviçit, dhe e ndonjë përforcimi tjetër (si Kjeri), që kuqezinjtë të

Vazhdoni leximin →