Endi Marei si trajner futbolli, përcakton 11-tshin më të mirë

Endi Marei, krahas asaj se ai është një tenist i shkëlqyer, gjen kohën që të ndjekë edhe sportin tjetër më të rendësishëm, futbollin. Ky tenist britanik, që i vogël, ka qenë tifoz i madh i Arsenalit, ndërkohë që, për mediumet e Anglisë, ai zgjodhi edhe 11 lojtarët që ai i konsideron si më të mirët, sipas pozicioneve përkatës:

Bufon, Kafu, Ramos, Ferdinand, Maldini, Cavi, Iniesta, Buskets, Mesi, Anri dhe Ronaldo.

Sfidanti.al