Pirlo e gjeti  lojtarin ideal: “Truri i Ksavit, zemra e Gatuzos…

Andrea Pirlo ka kirjuar në mendjen e tij lojtarin ideal, duke kombinuar elementët më të mirë të disa lojtarëve, duke përfshirë edhe veten.

Ish-futbollisti i Juventusit, Milanit dhe Interit për të krijuar këtë lojtar ideal ka zgjedhur: trurin e Ksavit, zemrën e Gatuzës, vizionin e këmbën e vet të djathtë, këmbën e majtë të Mesit dhe forcën e Stamit. Legjenda italiane e futbollit thotë, duke qeshur, se këtij lojtari ideal ai do t’i shtonte edhe flokët e Krespos!

Sfidanti.al