Finte e madhe e Realit..stërvitet në hotel dhe jo në fushë

Diçka jo fort e zakonshme kur Real Madridi nuk stervitet ne  seancën stërvitore të mëngjesit. Përse?

Kjo për ta shmangur rrugëtimin nëpër Napolin kaotik, sipas Football Italia.

“Los Merengues” janë duke qëndruar në Palazzo Caracciolo para ndeshjes së kthimit në 1/8 e finales të Ligës së Kampionëve kundër Napolit.

Reali e fitoi lojën e parë me rezultat 3-1. Sipas Correire dello Spor, Zinedine Zidane ka kryer  një seancë taktike me lojtarët në hotel, dhe se nuk do të ketë seancë stërvitore të mëngjesit