Ka një president në Botë që e quan idiot Leo Mesin

Pronari i Napolit, De Laurentiis, njihet për deklaratat e çmenduar që bën, por e kaperceu orbiten.

Ndër ato më të çmendurat është edhe ajo për yllin argjentinas të Barcelonës, Leo Messi dhe gratë angleze. Dëgjoni xhevaieret e tij: “Messi është idiot”, ka thënë Laurentiis.

“Messi është idiot që pranoi të luajë në Kupën e Amerikës. Po të isha si ai, do të thosha ‘Nuk do të vij e të dal para katë idiotëve që nuk ia kanë idenë se të më vendosin në fushën e lojës'”, shtoi Laurentiis.

Ndërkohë për gratë angleze, ai ka thënë: “Gratë angleze nuk i pastrojnë organet gjenitale.”