Asambleja gati për lojën hileqare, gol apo autogol do të bëhet me Shoqatat

Një nga personazhet më të njohur midis kandidatëve për anëtar të Komitetit Ekzekutiv është Eduard Prodani, ish-sekretar i FSHF-së, njohës deri në rrënjë i sistemit që ka mbërthyer futbollin prej vitesh. Madje është viktima e vitrinës, pasi ka marrë kartonin e kuq pasi “tradhëtoi” kauzën në rastin e publikimit të ndeshjeve të trukuara. Në një

Vazhdoni leximin →

Shkërmoqet  “busti i Dukës” në duelin e ekranit, a ka sy e  vesh Asambleja

Debati i djeshëm televiziv midis presidentit të përhershëm të FSHF Duka dhe kandidatit Fino shëmbëlleu si një skenë frike. Kanali i mirënjohur televiziv që e organizoi u kap ne befasi sepse në fillim të emisionit duhet të kishte bërë patjetër njoftimin e nevojshëm për prindërit. Mirëpo, përveç të vegjëlve, emisioni shkaktoi shqetësime dhe ndër shumë

Vazhdoni leximin →